Spring naar inhoud

365 dagen per jaar bent u van harte welkom bij minicamping Mountain-Camp Pitztal

14 december 2015

MountC (3)

Na Zwitserland is onze volgende bestemming Oostenrijk, waar we een bezoek brengen aan de schitterend gelegen minicamping Mountain-Camp in het Pitztal. De camping beschikt over 38 zogenaamde comfortplaatsen die voorzien zijn van elektra, gas en winterharde aansluitingen van water en afvalwater. Voor de internetters is er WiFi tegen een kleine vergoeding. De camping ligt in een dal naast een snelstromende beek. Op het terrein bevinden zich een kampwinkeltje met een klein assortiment aan levensmiddelen, een restaurant met bar en buitenterras, een volleybalveld en een keurig sanitairgebouw met douches en wascabines. Ook is het mogelijk een privé-badkamer met douche en toilet te huren. Het restaurant, genaamd “Fischteich” is tot in de verre omtrek bekend om zijn forelspecialiteiten, maar ook de grillgerechten zijn zeker niet te versmaden. Kinderen kunnen zich heerlijk vermaken in het speeltuintje en wie graag een hengel uitgooit, kan proberen een forel te verschalken in de visvijver. De gevangen vis mag u tegen betaling meenemen of smaakvol laten bereiden in het restaurant. Vanuit de camping worden er begeleidende wandeltochten georganiseerd en een keer per week op woensdag wordt er op het terrein een gezellige barbecue gehouden op een originele Pilztaler Steinplattengrill. Tobias Eiter en zijn gezin maken het graag een ieder naar de zin. Een garantie voor een geslaagde vakantie.

 

MountC (1)

MountC (4)

MountC (6)

MountC (9)

MountC (10)

MountC (13)

MountC (14)

MountC (15)

MountC (17)

En buiten de camping van alles te doen
Mountain-Camp is een ideaal vertrekpunt om het Tiroler Spitztal te verkennen en tal van activiteiten te ondernemen. Vanaf de camping waant u zich als wandelaar of mountainbiker direct in een eldorado met schitterende bossen, bloemrijke velden en ruige bergheuvels. In de omgeving kunt u ook spannende sporten beoefenen, zoals paragliding, raften en kajakken, maar ook genieten van een terrasje in een van de vele charmante dorpjes. Als gast van Mountain-Camp krijgt u een ticket voor de “Wanderbus” die u en uw gezin gratis vervoert naar bezienswaardigheden zoals de Wildspitze met zijn 3774 meter de hoogste berg van TirolMittel of naar het 1736 meter hoge Mittelberg. U heeft het helemaal voor het uitkiezen en zelfs uw hond of fiets mag mee in de bus. In de winter brengt de skibus u kosteloos naar een van de drie naburige skipistes. Kortom, tijdens uw verblijf op minicamping Mountain-Camp Pitztal hoeft u zich geen moment te vervelen.

De natuur is nog net zo mooi als in 1973
Cees en Bertie waren in 1973 voor het laatst in dit gebied van Pitztal geweest en waren benieuwd hoe het er nu zou uitzien na 41 jaar. Cees: ‘Hoewel de dorpen moderner zijn geworden is de natuur hier nog even mooi als toen!’

BELANGRIJKE TIP RIJROUTE 
De camping ligt tussen de plaatsen Wenns en Jerzens. Stel uw navigatiesysteem in op Wenns. De route via Leins en Wald is niet aan te bevelen.

Meer informatie: Mountain-Camp Pitztal Tobias Eiter, Niederhof 206 A-6474 Jerzens Telefoon: 0043 – 5414 87 571

Dit artikel verscheen in Caravannen 3-2014

Reacties zijn gesloten.