Spring naar inhoud

Ontdek de charme van het kamperen op een VeKaBo camping

5 december 2016

Kamperen zit bij de meeste caravanners echt in het bloed. Ze houden ervan om lekker buiten te zijn en te genieten van de natuur. Heerlijk om regelmatig even de dagelijkse sleur, de files en het werk achter je te laten. En waar kun je dat beter dan op de kleine camping. Dichterbij het echte buitenleven kan haast niet.

Kamperen bij de boer
Kamperen op het platteland of te wel “bij de boer” heeft nog meer charme. Gewekt worden door het kraaien van de haan en heerlijk genieten van een ontbijt met een kakelvers eitje. Ook voor de kinderen is het kamperen op het platteland een ware ontdekkingsreis. Zo kunnen zij zien waar de melk vandaan komt en ook hoe groente, fruit en bloemen geteeld worden. Ze maken kennis met het boerderijleven en tegelijkertijd leren ze om te genieten van al het moois wat de natuur ons biedt.

Kwaliteit, rust en ruimte
Ruim 1600 recreatiebedrijven in binnen- en buitenland hebben zich aangesloten bij de VeKaBo (Vereniging Kampeer Boeren). De accommodaties bestaan uit logeerbedrijven (groepsverblijven, vakantiewoningen, logies en ontbijt) en campings waar u altijd met de meeste gastvrijheid wordt ontvangen. Het aanbod is zeer gevarieerd: bedrijven met melkvee, vleeskalveren, biologisch rundvee, melkgeiten, paarden, akkerbouw, tuinbouw, fruit, jongvee of gewoon een particulier die het leuk vindt om gasten te ontvangen. VeKaBo staat voor kwaliteit, rust en ruimte. Alle accommodaties zijn gekeurd door een kwaliteitscommissie.

Kies uw VeKaBo camping van het jaar 2011
VeKaBo houdt dit seizoen opnieuw de verkiezing Beste VeKaBo Camping van het jaar. Ook nu kunt u weer uw favoriete recreatiebedrijf nomineren voor deze titel. Dus bent u in het komend seizoen bijzonder te spreken over één van onze bedrijven, laat het ons weten via de site http://www.vekabo.nl of via het evaluatieformulier in onze VeKaBo gids. U maakt dan tevens kans op een gratis weekend kamperen of een waardebon van e 50,00 te besteden op één van onze logeerbedrijven.

De VeKaBo gidsen zijn verkrijgbaar bij alle ANWB en VVV winkels of via de site http://www.vekabo.nl .

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: