Spring naar inhoud

EVEN VOORSTELLEN… Camping Zomers Buiten Oude Pekela (Groningen)

5 december 2016

Onze nieuwste VeKaBo leden
Via deze rubriek willen wij u kennis laten maken met de minicampings die zich recent hebben aangesloten bij VeKaBo. De nieuwe campingbedrijven staan niet altijd vermeld in onze nieuwste gids “Kamperen op het platteland” editie 2011, maar kunt u wel vinden op onze site http://www.vekabo.nl

Gelegen “als een spin in het web” aan de rand van het Westerwolde in het Groningse landschap bevindt zich de splinternieuwe camping genaamd “Zomers Buiten”. Qua vormgeving en voorzieningen een moderne, groene camping die onder andere gebruik maakt van wind- en zonne-energie en over een gescheiden afvalwatersysteem beschikt. Met de grote ecologische fruit-, groente- en bloementuin kunt u hier volop de seizoenen meebeleven. De camping bestaat uit 3 kampeervelden waar u kunt kiezen uit plekken van verschillende afmetingen, elk voorzien van elektra ( 10 of 16 ampère). Tussen de velden in ligt een speelweide en een jeu-de-boulesbaan. Voor de kinderen is er een grote zandspeelplaats en een dierenweide. Ook kunnen zij hutten bouwen en ravotten in het naast de camping gelegen speelbos. Een kampvuur maken?
Plukken en eten uit de groentetuin, snoepen uit de fruittuin? Het kan allemaal. Oost-Groningen is ook een fietsgebied bij uitstek. In het Oldambt en Westerwolde is een netwerk van ongeveer 20 kleurpunten uitgezet, die middels fietsrouteborden met elkaar zijn verbonden. Zo is een netwerk ontstaan van ruim 500 km routemogelijkheid. Kortom, Camping Zomers Buiten is een heerlijke plaats om met uw gezin te genieten van een onbekommerde vakantie.

Informatie:
Familie J. de Vries
De Akkers 12, 9665 MZ
Oude Pekela
Telefoon 06 – 11 640 585 of 06 – 20 179 119.
www.campingzomersbuiten.nl

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: