Spring naar inhoud

Glamping in het idylische Duitse Niemetal van het Weserbergenland

10 januari 2012

Op zo’n 495 kilometer van Utrecht ligt in een schitterend groen dal van het dorp Löwenhagen Campingplatz Am Niemetal. Een mooi plekje midden in de natuur van het Weserbergenland. Het riviertje de Nieme waarin de forellen zich een weg tegen de stroming in banen, stroomt rustig kabbelend midden over de camping. De kans is groot dat u herten door het bos ziet lopen, of dat een nieuwsgierige vos over de camping struint. Ook vliegt regelmatig de zwarte ooievaar over de camping evenals de rode en zwarte wouw. Een heerlijke plek dus voor de echte natuurliefhebber.

Een gezellige gezinscamping
 Campingplatz Am Niemetal is een kleine gezellige camping voor jong en oud. In het voor- en naseizoen is het er heerlijk rustig en in het hoogseizoen is het één en al leven op de camping. De kinderen zoeken hun vertier in de speeltuin, kunnen lekker door het riviertje banjeren of vermaken zich uitstekend in de kinderclub. Nieuwe vriendjes zijn hier zó gemaakt! Bij de receptie is dagelijks vers brood verkrijgbaar en op het terras van de Gaststätte kunt u lekker genieten van een lekker glas bier of een goed glas wijn. Ook kunt u hier terecht voor onder andere een echte Duitse schnitzel of een lekkere kop goulashsoep. In de omgeving van de camping is ook genoeg te beleven. U kunt hier nog uren wandelen zonder iemand tegen te komen. Overal zijn pittoreske dorpjes met vakwerk­huizen en langs de Weser liggen vele burchten en kastelen.

Comfortabele 4-persoons lodgetenten
De compleet ingerichte Tendi lodgetenten bevinden zich op een mooie plek aan het riviertje met uitzicht op het bos. Met een tweepersoons boxpring, een stapelbed en een keuken met gasfornuis en koelkast geniet u van alle luxe die u nodig hebt om te kamperen met nét dat beetje meer! En bent u met meer dan vier personen, dan kunt u altijd een campingbedje of een tent met luchtbedden bijboeken, dat al voor u klaar staat bij aankomst. Geen onnodig gesleep en ook geen gestoei dus meer met het opzetten van een tent!


Verder gegevens Campingplatz Am Niemetal
De camping is geopend van 1 april tot en met 31 oktober. Men spreekt Nederlands.

Tarieven Tendi lodgetent:

4 personen: 8 dagen € 449,- en 15 dagen € 898,- . Extra persoon: € 89,- Prijzen zijn inclusief beddengoed, exclusief eindschoonmaak € 35,-. Zelf meenemen: Thee- en handdoeken en badlakens.

VOOR MEER INLICHTINGEN EN RESERVERING:

Campingplatz Am Niemetal Ralph en Deborah Liemburg Mühlenstrasse 4 3
7127 Löwenhagen – Duitsland
Telefoon: 0049 (0) 5502 998 461
Website: www.am-niemetal.com
E-mail: info@am-niemetal.com
Boekingen lodgetent: www.tendi.nl

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: