Spring naar inhoud

Kamperen op een onbewoond eiland in het Veluwemeer

5 januari 2012

Glamping – CampSpirit Tipi eiland – Nederland

Wie droomt er niet van om op een onbewoond eiland tot rust te komen en te genieten van de natuur zonder stress? Die droom is dichterbij dan je denkt, want midden in het Veluwemeer, vlakbij Harderwijk, ligt CampSpirit op het onbewoonde eilandje De Kluut, waar je kunt overnachten in een bijzondere tent. Eiland de Kluut ligt centraal in Nederland, dichtbij mooie natuurparken en ander vermaak. Vier keer per dag vaart een veerboot op en neer naar Flevoland (ong. 10 minuten) vanwaar je allerlei uitstapjes kunt maken. CampSpirit staat voor duurzaam toerisme met respect voor de natuur. Zo komt het water voor douches en toiletten uit een eigen bron en wordt het afvalwater gezuiverd door een helofytenfilter (een rietveld) en er wordt schoongemaakt met milieuvriendelijke middelen.

Een rustgevende plek
CampSpirit is een inspirerende en rustgevende plek waar je aan allerlei activiteiten kunt deelnemen. Zo kun je kiezen uit creatieve workshops, yoga, massage, klankconcert, djembé workshops en nog veel meer. Een grote tent is ingericht als centrale ontmoetingsplek en slecht weervoorziening. Hier liggen gezelschapsspelletjes, boeken en tijdschriften. Buiten hangen er diverse kleurrijke hangmatten om lekker in te ontspannen. Maar kom je gewoon om van het water te genieten, dan kun je hier een zeilbootje, motorbootje of kano huren om daarmee de schoonheid van de Veluwe randmeren te ontdekken.


Overnachten in een Tipi of Yurt

Als bezoeker van CampSpirit hoef je niet met kampeerspullen te gaan slepen, want overnachten doe je in gezellig ingerichte, authentieke tenten. Als vakantieverblijf kun je kiezen uit een Tipi, de welbekende indianentent, of een Yurt, de nomadentent uit Mongolië. De lage bedden met dikke matrassen en warme dekbedden zijn opgemaakt bij aankomst. Alle meubeltjes zijn zelf gemaakt in de stijl van de tenten. Voorzien van alle gemak en comfort, kun je hier eenvoudig en zorgeloos genieten van het buitenleven met een fantastisch uitzicht over het water.


Verdere gegevens CampSpirit
 CampSpirit is jaarlijks geopend van 1 mei tot en met 30 september. Voor een Tipi of Mongoolse Yurt is reserveren noodzakelijk; dit kan telefonisch of via mail. Men spreekt Nederlands. Tarieven: De tarieven zijn afhankelijk van het seizoen en de tent, maar overnachten is al mogelijk vanaf € 15,- per persoon per nacht (op basis van een 6-persoons Tipi voor een weekend in het laagseizoen). Verplicht lakenpakket: € 6,00 per persoon Toeristenbelasting: € 0,80 per persoon per nacht

VOOR MEER INLICHTINGEN EN RESERVERING:
CampSpirit Strandweg 1,
8256 RZ Biddinghuizen
Telefoon: 06 – 30 36 47 23
E-mail: info@campspirit.nl
Website: www.campspirit.nl

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: