Spring naar inhoud

Henk de Rijk Caravans te Aalsmeer: showroom van 1.700 m2

16 februari 2011

Henk de Rijk is al zo’n 25 jaar werkzaam in de caravanbranche. Hij is 1985 begonnen met een stalling voor caravans, verzorgde het onderhoud en startte al snel met de verkoop van goede occasions. Sinds die tijd is het bedrijf flink gegroeid en in januari vorig jaar betrok Henk een nieuw pand met een oppervlakte van 10.000 m2 aan de Legmeerdijk 169a in Aalsmeer. Onze redactie nam er onlangs een kijkje.

1.700 m2 showroom

In de showroom staan de nieuwste caravans van de merken Predom, Sterckeman en T.E.C. te glimmen. Henk: ‘Sinds vorig jaar ben ik ook dealer van het merk Rimor, een schitterende Italiaanse caravan die geheel vervaardigd is van polyester. Ik heb er inmiddels al een aantal van verkocht. Achter in de showroom hebben we de occasions staan, stuk voor stuk goedgekeurde wagens. Verder is er in de showroom een hoek ingericht met specifieke caravanaccessoires, zoals fietsenrekken, hordeuren, luifels, enzovoort.’

Stalling en caravanverhuur

De caravanstalling bevindt zich op de eerste etage. Hier staan zo’n 300 caravans gestald, die op afroep van de eigenaren netjes via de hellingbaan beneden rijklaar worden gezet. Henk: ‘Voor veel klanten aan wie ik een caravan verkocht heb, verzorg ik meestal ook het onderhoud en het stallen van de caravan. Naast de verkoop doen we ook aan caravanverhuur, compleet met voortent en spiegels. Vooral mensen die voor het eerst met een caravan erop uit willen trekken, maken daar gebruik van. En als het ze echt bevalt, dan kopen ze er al snel een bij mij. En zo is het kringetje weer rond’.

Informatie: Henk de Rijk Caravans BV, Legmeerdijk 169 A, 1432 KA Aalsmeer.
Telefoon: 020 – 640 33 80 . www.hderijk.nl

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: