Spring naar inhoud

Reinders Rekreatie, Hoogeveen: Trots op onze derde nominatie

29 november 2010

“Behandel mensen zoals je zelf behandeld wilt worden”, is de slogan van eigenaar Rolf Reinders van Reinders Rekreatie in Hoogeveen. Naast Hoogeveen bezit Reinders een filiaal in Leeuwarden. “Ik ben blij dat de klanten onze filosofie onderschrijven en ons al voor de derdemaal hebben genomineerd voor Caravanbedrijf van het Jaar”, zegt Reinders vol (terechte) trots. 

Het bieden van een fullservice dienstverlening en het streven om mensen te behandelen zoals jezelf behandeld wilt worden, legt Reinders geen windeieren. Sinds hij in 1995 de switch maakte om naast de verkoop van kampeerauto’s ook een aantal caravanmerken in huis te nemen, is het voortvarend gegaan en werd naast Hoogeveen en een tweede vestiging geopend in Leeuwarden.

 

Naast een riante showroom beschikt Reinders over een zeer uitgebreide shop. “Wij hebben de shop altijd als een belangrijk element binnen onze dienstverlening gezien. Vandaar het zeer ruime assortiment, maar ook de afscheiding ten opzichte van de showroom. Wij hebben ook aparte verkopers voor de winkel, want wij vinden dat ook daar de klanten de volle aandacht verdienen en we vooral vakmanschap willen uitstralen”.

 

Eigenaar Rolf Reinders leidt ons rond. Zijn ouders begonnen de zaak in 1974. Sinds 1978 is hij actief in het bedrijf. Ook de werkplaats vormt een belangrijk element in zijn denken. Het bedrijf beschikt over een compleet servicecenter voor reparaties, onderhoud en schadeherstel. In de werkplaats staan 6 hefbruggen opgesteld, waarvan er twee zijn voorzien van remmentestbanken. Ook heeft Reinders Rekreatie een eigen afdeling plaatbewerking. “We hebben de werkplaats al voorbereid op het onderhouden en repareren van kampeerauto’s. Mede daarom ook de extra lichtkoepels in het dak en het verhoogde plafond. Onze visie is sterk toekomstgericht. Dat geldt ook naar de klanten toe. We leggen altijd de nadruk leggen op een langdurige relatie”.

 

Algemene gegevens:

Directie: Rolf Reinders,

Aantal medewerkers: 29,

Dealer van: Hobby, Dethleffs, Knaus en Fendt,

Voorraad: 50 nieuw en 120 gebruikte caravans.

Grondoppervlakte: plm. 10.000 m2, waarvan in totaal 6.000 m2 bebouwd.

Voorraad: 70 nieuw en plm. 90 gebruikte caravans,

Lid: Bovag en Focwa,

Werkplaats; 6 werkplekken.

 

Openingstijden;

Maandag t.m. vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur.

Vrijdag van april tot september van 09.00 tot 21.00 uur

Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

 

Informatie: Reinders Rekreatie, Hoogeveen, Industrieterrein de Wieken, Stephonsonstraat 4,

7904 AV Hoogeveen, Tel: 0528.268.151. E-mail: hgv@reinders-rekreatie.nl

 

FOTOREPORTAGE

Directeur Rolf Reinders die eveneens een zaak in Leeuwarden opende.

Knaus is een van de merken waar men dealer van is.

 

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: