Spring naar inhoud

Martens Caravans ruim vijftig jaar caravanspecialist in het Gelderse Brummen

28 november 2010

Al vanaf de jaren vijftig bouwde Martens onder de eigen naam Martens Caravanbouw toercaravans aan de Voorsterweg te Brummen. De toenmalige Martens senior werd opgevolgd door zijn zoon en diens vrouw en inmiddels is nu ook de derde generatie van de familie (zoon Johan en dochter Anja) in het bedrijf werkzaam. Een echt familiebedrijf dus dat ouderwets vakmanschap en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan.

In de laatste 10 jaar groeide Martens Caravans gestaag uit zijn jasje en in 2005 verhuisde als eerste de werkplaats naar het Brummense industrieterrein Rhienderen Noord. In dit nieuwe technocentrum (1.250 m2 binnenoppervlakte en een buitenterrein van 3.300 m2) met een remmen testbank, 4 hefbruggen en geavanceerde apparatuur vinden alle mogelijke onderhoud-, schadeherstel- en reparatiewerkzaamheden plaats. In het najaar van 2009 kwam het aangrenzende pand aan het Technocentrum vrij en sinds 16 februari jongstleden biedt dit nieuwe onderkomen maar liefst 2.850 m2 overdekte showruimte aan zo’n 80 caravans en een ruime kampeer- en accessoireshop.

Voor het eerst echt genomineerd

Anja Martens: ‘We hebben wel al eens eerder in een voorronde gezeten bij de verkiezing van Caravanbedrijf van het jaar, maar nu we bij de laatste 17 waren, vonden we dat op zichzelf al echt geweldig. Een groot compliment dat zoveel mensen ons hebben voorgedragen. Het zegt ook dat we het goed doen. Het was net voordat we hier heen verhuisden, dus we dachten het zou wel een geweldige opsteker zijn als we nu winnaar zouden worden. Het lot beschikte echter anders, maar ach, dan doen we het over twee jaar nog eens goed over, wie weet! Ja, want nu ziet alles er veel ruimer en mooier uit dan het geval was op ons voormalige adres. We hebben wel genoten van de vele positieve reacties van klanten die ons kaartjes en bloemstukken stuurden om ons te feliciteren met de nominatie. Dat was wel heel verrassend. We zijn uiteraard bijzonder blij met de nieuwe behuizing. De caravans komen door de ruimte veel beter tot hun recht. We zien de toekomst dan ook zonnig tegemoet.’ Aldus Anja.

Algemene gegevens:

Directie:  Anja en Johan Martens

Aantal medewerkers: 9

Dealer van: Solifer, Sprite, Eriba, Hymer, Polar en Carado

Grondoppervlakte: ca. 7.400 m2, waarvan in totaal ca. 4.100 m2 bebouwd

Voorraad: 50 nieuwe en 25 gebruikte caravans

Lid: Bovag en Focwa

Werkplaats: 7 werkplekken

Openingstijden:

Dinsdag tot en met vrijdag: 09.00 – 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur

Zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. Zondag, maandag en feestdagen gesloten.

Informatie: Martens Caravans, Mercuriusweg 32, 6971 GV Brummen, Tel: 0575 – 561.486, E-mail: info@martenscaravans.nl

FOTOREPORTAGE

Tijd voor een grondige inspectiebeurt

De charmante gastvrouw Anja Martens heet u welkom

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: